aankomst in BA
Door: marcellouis
Blijf op de hoogte en volg Marcèl
17 November 2011 | Argentinië, Buenos Aires
Tom, die eindelijk groter is dan de plaatselijke Argentijnse bevolking, stak met zijn bruine lachende kop boven de wachtende mensen uit! Een schreeuw van blijdschap werd door de mijne beantwoordt! Wheeeeeee...!!
Ik moest even om de mensen heen rennen voordat we elkaar blij konden omhelsen. De mannen begroeten elkaar met een kus, dus onze omhelsing viel niet slecht in de smaak.
Eindelijk ik ben aangekomen, het avontuur kan beginnen!
Na ruim 24 uur vliegen, van Amsterdam naar London, van London naar Madrid en van Madrid naar Argentinie was ik heel blij aangekomen te zijn.
Maar Tom had Buenos Aires al helemaal zo ongeveer gezien, en ik maakte uit zijn verzoek al op dat hij graag verder wilde.
Ik had er geen moeite mee, al was ik bagger moe.
Maar slim als mijn reismaatje is, had hij een nachtbus reis geregeld, die we nog wel moesten boeken.
Ik was wel nieuwsgierig want na 24 uur reizen wil je ff relaxen.
Afijn, de stoelen in die bus waren gewoon grote leren stoelen die helemaal plat konden.
Geen probleem dus. Ik heb die nacht helemaal doorgeslapen. Wel met behulp van oordoppen en een nachtbril.
Voordat we de bus ingingen, die vertrok om 6 uur s'avonds, hebben we eerst onze rugzakken in een kluis opgeborgen.
Mijn eerste kennismaking met de plaatselijke bevolking.
Een vriendelijke agent wist ons te vertellen dat we een token nodig hadden en die konden we kopen bij een snoepwinkeltje om de hoek. 3 meter lopen. die had ze niet, daar verder op bij dat winkeltje, 15 meter lopen, nee zegt die je moet daar zijn, een winkeltje met snoep. Wij weer terug..... goed, na 10 minuten heen en weer lopen eindelijk iemand die ook engels sprak en ons naar het juiste winkeltje bracht.
De rugzakken:
Mijn rugzak: nieuw, 4 patches waarvan de nederlandse vlag er tijdens de vlucht afgerukt was, en tijdens het proppen in het kluisje sloop ikzelf mijn Bastogne Airborne patch eraf. Kreun....
Oh ja, achterop een HASBRO action figure van "Bret the Hitman Hart". snif....
Tom zijn rugzak:
50 patches, door zijn moeder erop genaaid. :)
En achterop een grote Freggel, en wel de ??
De Reizende Oom Roel. (google maar)
Wat een gaaf gezicht.
Ik wil nog meer tikken, maar er komt een muziek band voorbij banjeren!
ff kijken!
18 November 2011 - 00:00
Arwin:
Hé mannen, gaaf dat jullie al zo snel wat plaatsen! -
18 November 2011 - 08:20
Lonneke:
Wat een blije Tom! gelukkig zijn jullie weer verenigd!
Veel plezier met het bierhalende meisje. Wees lief voor haar!
Liefde, Lonneke
ps. Freggels zijn cool